hivatalos MNB deviza középárfolyam: 306.76 HUF / EUR 222lt HUF / USD 251.53 HUF / CHF 216.73 HUF / JPY
 • Regisztráció nélkül, virtuális bankkártyával fizethető ki az útdíj az új HU-GO mobilalkalmazással

  2014-04-16 20:53:32

  Bemutatták a HU-GO Mobil alkalmazást, amivel a 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű tehergépjárművek vezetői regisztráció nélkül, virtuális bankkártyával fizethetik ki az útdíjat - közölte szerdán az MTI-vel a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. (NMF). Az alkalmazás Android és iOS operációs rendszereken már fut, de fejlesztés ... Tovább

 • A Waberer's International Zrt. 2013. évi árbevétele meghaladta a 452 millió eurót

  2014-04-16 20:21:54

  A Waberer's International Zrt. múlt évi árbevétele meghaladta a 452 millió eurót, ami 20 százalékkal több a 2012. évinél - közölte a fuvarozó társaság csütörtökön az MTI-vel. Az EBITDA - a kamatfizetés, adózás és értékcsökkenés leírása előtti eredmény - 64 millió euró volt. A ... Tovább

 • A Fuvarbörze kényelmes, gyors és hatékony megoldást kínál minden fuvaroztatónak

  2014-04-16 14:14:37

  Legyen szó kis vagy nagy mennyiségű árufuvarozásról, járműszállításról, nemzetközi- vagy belföldi költözésről a Fuvarbörze.hu megbízók/fuvaroztatók részére egy ingyenes és nagyon kényelmes megoldás. A Fuvarbörze segít megtalálni azokat a teherautókat/fuvarozó vállalkozásokat, melyek ... Tovább

 • Alkudja le a Fuvarbörze elõfizetési díját (Fuvaroztató partnereinknek INGYENES!)

  2014-04-16 13:51:12

  Soknak tartja a Fuvarbörze előfizetés díját? Alkudja le! Próbáljon meg alkudni a 90 napos előfizetés 150 eurós díjából, tegyen ajánlatot most! Miért érdemes előfizetni? Az előfizetéssel rendelkező partnereink bejelentkezés után hozzáférnek a hirdetők telefonszámához és egyéb kapcsolati adataihoz, így akár azonnal, ... Tovább

 • 750 LE-vel és 3550 Nm nyomatékkal jön az EURO 6-os Volvo FH16

  2014-04-16 11:55:23

  750 LE-vel és 3550 Nm nyomatékkal jön az EURO 6-os Volvo FH16, megtartva ezzel a világ legerősebb tehergépjárműve pozícióját. A Volvo FH16 ideális nehéz szerkezetek és rönkök szállításához, valamint gyors szállítási feladatokhoz, s ehhez rendkívüli vezethetőség és  termelékenység is párosul.  Most a ... Tovább

 • Ez a fuvarozás csúcsa! Fuvarozók figyelem, igazán érdemes megnézni ezt a videót

  Ez a fuvarozás csúcsa! Fuvarozók figyelem, igazán érdemes megnézni ezt a videót

  2014-03-02 21:00:00

  Egy különleges videó, melyen egy különleges szerkezet segítéségével a különlegesen ügyes sofőr a hajtűnél is hajtűbb és a meredekebbnél is meredekebb kanyarban befordítja a legalább 20 méteres fenyőrönköket szállító nem minden napi szerelvényt. A szerelvény lényege, hogy maga a rakomány rögzíti össze a ... Tovább

 • Ünnepnapok, munkaszüneti napok Európában 2014

  2014-03-01 20:35:01

  Fontos információ lehet fuvarozók és nem fuvarozók számára, hogy melyik országban mikor vannak munkaszüneti napok, ezért a Fuvarbörze végzett egy kis kutatást és publikálja a 2014-es európai munkaszüneti napok listáját. Érdemes elmenteni ezt az oldalt a böngésző könyvjelzői közé, mert ha hirtelen szükséglenne ezen ... Tovább

Fuvarbörze fuvardíj kalkulátor

Piaci viszonyok, vagyis a Fuvarbörzében kötött fuvarozási üzletek alapján számoló vissz- és gyűjtőfuvar díjkalkulátor. A kalkulátor használatával Ön pillanatok alatt megtudhatja, hogy milyen fuvardíjakat érhet el a Fuvarbörze használatával.

Több, mint fuvarbörze: online fuvarozási üzletkötő platform

1 ajánlatkérés 2 szolgáltatók értesítése 3 üzenetváltás 4 árajánlat 5 megállapodás 6 szállítás 7 értékelés 8 jutalékjóváírás

Kapcsolatfelvétel

Transalkim Budapest Spedicíiós Kft.


Fuvarbörze tagság kezdete: 2007-03-02

Román, Német, Török, Benelux gyűjtőárus forgalom

A Transalkim Budapest Spediciós Kft 1991-ben alakult budapesti székhellyel és székesfehérvári fióktelephellyel.
Cégünk az alapítástól fogva komplett logisztikai szolgáltatóként működik, amely a 2001-ben az Újpesti Ipari parkban felavatott új raktárral és irodaházzal még teljesebb lehetőséget biztosít a megbízói igények valóban európai szintű kielégítésére.


Állandó szolgáltatásaink a következők:
Komplett rakományú export és import kocsik szervezése egész Európára kiterjedően,
heti rendszeres gyűjtőforgalom Budapest/H és Stuttgart/München/Düsseldorf/Hamburg/D valamint Weert/NL, Nendeln/FL, Nagyvárad(Oradea)/Bukarest/RO, Milánó/Prato/I illetve Isztanbul/Izmir/TR gyűjtőpontok között mind export mind import irányban is. Új szolgáltatásként portugál, spanyol és francia viszonylatban is vállalunk gyűjtőtételeket rövid fuvarozási határidővel.
A Weert-i gyűjtőponton keresztül az egész BENELUX területet kiszolgáljuk !

2.500 m2 –es 8,4 m belmagasságú szigetelt és fűthető raktár, amely 100 m2 területen ADR-es áruk tárolására is alkalmas. A kis és nagykocsis rakodás 12 darab hidraulikusan állítható rakodókapun keresztül lehetséges. Az anyagmozgatást szakképzett raktári dolgozók segítségével korszerű villástargonca és egyéb elektromos emelők végzik. A területen az esetleges vámraktári árutárolás is biztosított. A raktári tevékenység keretén belül árukomissiózást, teljeskörű belföldi árugyűjtést és –terítést végzünk.

Teljeskörű vámszolgáltatás, amely keretein belül elektronikus vámbejelentést tudunk tenni, engedélyezett feladói és címzetti státusszal rendelkezünk, vámkártyánk segítségével a vám és/vagy ÁFA összegét rajtunk keresztül is kiegyenlítheti.


E helyt kell kiemelnem, hogy a fenti szolgáltatásokat az 1980-ban a Stuttgart melletti Schwieberdingen-ben alapított TRANSALKIM GmbH anyavállalatunk nélkül nem tudnánk nyújtani.
Cégünk abba a jól felépített ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező hálózatba tartozik, amely Európa-szerte több mint 300 munkatárssal, egységes, megbízó középpontú szemlélettel és széles logisztikai szolgáltatói palettával áll ügyfelei rendelkezésére. A házak közötti együttműködés teszi lehetővé a szoros árukövetést és időbeni avizálást.

Külön megemlítendő erősség a törökországi TRANSALKIM irodák együttese, amelyek hídfőállásként dolgoznak a török-európai és vissza teljes kocsirakományú és gyűjtőárus forgalomban.

Széleskörű tevékenységünknek köszönhetően úgy gondoljuk, hogy a munkájukhoz a szállítmányozás, raktározás területén a magunk részéről is hozzá tudunk járulni.


Rendszeres menetrendszerű saját gyűjtőárus forgalmat tartunk fent az alábbi viszonylatokon:

Hamburg - Budapest (észak-német és tengerentúli forgalom heti kétszer)
Dormagen - Budapest (Ruhr-vidéki forgalom heti kétszer)
Schwieberdingen - Budapest (dél-német és spanyol forgalom heti kétszer)
München - Budapest (dél-német, bajor forgalom heti egyszer)
Weert - Budapest (Benelux forgalom heti kétszer)
Lyon Budapest (dél-francia forgalom heti egyszer)
Prato Budapest (észak-olasz forgalom heti egyszer)
Isztambul - Budapest (török forgalom heti egyszer)
Izmír - Budapest (török forgalom kéthetente egyszer)

Budapest - Schwieberdingen (német export forgalom heti egyszer)
Budapest - Nagyvárad + Bukarest (román export forgalom heti egyszer)
Budapest - Isztambul (török export forgalom heti egyszer)
Budapest Hamburg (heti egyszer)

Budapesten keresztül nemcsak magyar, hanem ún. gateway tranzitárukat is továbbítunk (pl. a német-román, belga-török stb. viszonylaton).

A fentieken kívül konténeres, tengerentúli áruk indító és fogadó szállítmányozója is vagyunk.


Az Európai Uniós csatlakozásunk után is 5 fős vámcsoportunk végzi a budapesti vámkezelést (export, import, tranzit), cégünkön keresztül a bankátutalásos (import) vámteher fizetés (ÁFA- és/vagy vám) is megoldható.

Amennyiben Önöktől kapunk vámkezelési megbízást (EU-n kívülről érkező vagy oda induló árura), úgy a vámkezelés raktárunknál történik:

a, EV okmány kiállítása 6.000,- Ft/EV + Áfa
b, pótlapsor 1.000,- Ft/pótlapsor vámtarifaszámonként + Áfa
c, speditőri költség 2.500,- Ft + Áfa
d, vámközreműködés 3.000,- Ft/EV + Áfa
e, vámáru továbbítás 4.500,- Ft/EV + Áfa
f, pótlapsor 1.000,- Ft/pótlapsor vámtarifaszámonként + Áfa
g, vámkezesség nyújtása min. 8.000,- Ft + Áfa
1 millió Ft vámteher felett a vámteher 2 %-a
h, vámértékbevallás 1.800,- Ft + Áfa
i, tarifálás 500,- Ft + Áfa
j, vámkalkuláció 1.000,- Ft + Áfa
k, VPID szám 4.000,- Ft + Áfa
l, T2L kiállítás 5.500,- Ft + Áfa
m, vámgarancia vállalása 4.000,- Ft + Áfa
n, vámudvari díj 2.000,- Ft + Áfa


Ezúton szeretném tájékoztatni a Transalkim Budapest Kft-n keresztüli bankátutalásos (import) vámteher fizetés (ÁFA- és/vagy vám) lehetőségeiről.

A vámfizetésre nyitott bankszámlaszámunk:
TRANSALKIM KFT
OTP 11704007-20217961

A vám és/vagy ÁFA teher összegének ismeretében tudják a vám felé fizetendő tételt a fenti számú OTP-számlánkra utalni. Az utalás a zsirórendszer segítségével legkésőbb 24 órán belül megjelenik az elkülönített számlánkon.

Vámkezelési megbízásuk esetén a vámcsoportunk meghatalmazott munkatársa a vám felé vámkártyánk segítségével a helyszínen utalja a kifizetendő összeget, amelyről elismervényt is kap.
Az elkülönített számlánkra utalandó összeg a vám és/vagy ÁFA összege + 2,5 ezrelék bankköltség (de minimum 350,- Ft), amely természetesen megegyezik azzal az összeggel, amit Önöknek a vámeljárás során minden egyéb esetben is fizetniük kell.

A fenti módszerrel minden, a kifizetéssel kapcsolatos utánjárást, időráfordítást (pl. az eredeti befizetést igazoló okmány helyszíni bemutatása, stb.) megtakaríthatnak.

A szolgáltatásunk költsége: 1.150,- Ft + ÁFA.

Az újpesti raktárunkban belföldiesített és vámáru raktározást is vállalunk.

Tevékenységeink

 • belföldi és nemzetközi fuvarozás

2007-2014 © Fuvarbörze.hu | HelpDesk | Impressum | Adatvédelmi tájékoztató [NAIH-50740/2012] | ÁSZFF